Kelly’s eerste marathon1 minuten lezen

Even voorstellen, mijn naam is Kelly van Ruler, ik ben 30 jaar en kom uit Leusden en dit jaar zal ik mijn eerste marathon lopen. Ik werk fulltime in de 24 uur’s diensten bij de brandweer Den Haag. Daarom is het voor mij en mijn werk essentieel om fit en gezond te zijn.

Veelzijdig sportief

Sporten is voor mij altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Van jongs af aan heb ik mij bezig gehouden met verschillende soorten sport. Ik ben begonnen met wedstrijdzwemmen en veldvoetbal. Na enkele jaren ruilde ik het zwemmen in voor kickboksen en veldvoetbal voor zaalvoetbal.

Hardlopen

Rond mijn 22ste jaar trok ik voor het eerst mijn hardloopschoenen aan. Door mijn brede interesse in verschillende sporten heb ik het hardlopen afgewisseld met andere sporten zoals crossfit, lange afstand lopen en obstakelruns. Ik heb onder andere de Nijmeegse Vierdaagse, MaKoNi (wandeltocht van 650 km), Roparun en diverse halve marathons gelopen.

Samen met Lucienne (rechts) bij de finish van de halve marathon van Curaçao in 2016.

2018

Voor 2018 heb ik mijzelf een nieuwe uitdaging gegeven. Het doen van verschillende obstakelruns door heel Europa en het voltooien van mijn eerste marathon. Dit is dan ook voor mij de motivatie geweest om mee te doen aan de winactie van Up 4 Running. Ik kijk uit naar de samenwerking met Up 4 Running om samen de uitdagingen aan te gaan die ik tegen ga komen op weg naar mijn eerste marathon.

In de volgende blogs wil ik jullie graag meenemen in de reis naar mijn eerste marathon.

Fout gevonden? Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter!